En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinin yerinde genliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da oranlı boyutlarda olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini isabetli tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Allıküminyum evet da demir malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mekân verilir. Tasarruf açısından amelî olan bir yangın kapısı yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdivenine giriş ile kesilme sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı engelü bel kemiği karşıır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page